سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اجرای پوشش های آب بندی رطوبتی در ساختمان

نظر

اجرای پوشش های آب بندی رطوبتی در ساختمان : وجود رطوبت به مرور زمان می تواند قسمت های مختلف ساختمان را فرسوده کرده و به آن ها آسیب برساند. به همین دلیل برای آب بندی کردن قسمت های مختلف ساختمان، از عایق رطوبتی استفاده می کنند. عایق بندی رطوبتی در هر قسمتی از ساختمان که ممکن است رطوبت به آن جا نفوذ کند انجام می شود. نوع فرمولاسیون و ترکیبی که در ساخت عایق رطوبتی جدید استفاده شده است شرایطی را فراهم کرده تا محلول نهایی از مرغوبیت بالایی برخوردار باشد. مهمترین امتیازاتی که برای یک عایق ضد رطوبتی مد نظر قرار می‌گیرد در وهله اول میزان چسبندگی و بعد از آن طول عمر و ماندگاری آن روی سطوح مختلف است.

اجرای پوشش های آب بندی رطوبتی در ساختمان

عایق رطوبتی را می توان پوشش هایی تعریف کرد که با ترکیبات گوناگون، به منظور حفاظت در برابر آب و رطوبت ساخته می شوند. استفاده از عایق رطوبتی در تمامی مکان هایی که در معرض آب قرار دارند الزامی است. پشت بام، سرویس بهداشتی و حمام، استخر و … از جمله مکان هایی هستند که عایق بندی حتما باید در آن ها انجام شود. نفوذ رطوبت در ساختمان می تواند باعث بروز مشکلاتی مانند زنگ زدن فلزات، رشد کپک و قارچ ها، یخ زدگی سازه ها و …. شود. عایق های رطوبتی به دو صورت قابل اجرا هستند یا روی سطوح دیواری اجرا می‌شوند یا اینکه بر روی سطح مقطع‌های افقی مانند پشت بام اعمال می‌شوند. غالباً روی سطوح دیواری نیروی مکانیکی خاصی وارد نمی شود. یعنی رفت و آمدی روی آن وجود ندارد. بلکه این سطوح افقی یا پشت بام‌ها هستند که ممکن است روی آن وسایل و تجهیزات مختلف وجود داشته باشد یا اینکه عوامل انسانی روی آن رفت و آمد کنند. اگر عایق مورد نظر از مقاومت مکانیکی خوبی برخوردار نباشد با اعمال کمترین نیرو یا از سطح کار جدا می‌شود یا اینکه دچار ترک، خوردگی و به طور کلی تخریب ساختاری خواهد شد. بنابراین زمانی که می‌گوییم بر روی سطوح افقی مقاومت مکانیکی اهمیت دارد برای چنین مواقعی ذکر می‌کنیم. عایق‌های قیری معمولاً روی سطوح افقی اعمال می‌شوند. البته نمونه‌های آکریلیک نیز قابلیت استفاده در چنین شرایطی دارند. جهت اطلاع از فروش محصول با شماره 09121754110 تماس حاصل نمایید.

دیوارپوش برای نم دیوار دیوارپوش برای نم دیوار, عایق بندی انواع دیوار

دسته دیگری از پوشش‌های ضد آب در ساختمان عایق های نانو پلیمری هستند. این نوع عایق ها همانند عایق رطوبتی پلی یوریا بسیار مقاوم هستند. همچنین از مواد غیر سمی ساخته می‌شوند و خاصیت اشتغال پذیری هم ندارند. از طرفی وزن بسیار سبکی داشته و با محیط اطراف خود سازگاری زیادی نشان می‌دهند. پس در هر شرایط آب و هوایی در دمای 20 تا 100 درجه سانتی‌گراد عملکرد بسیار فوق‌العاده‌ای دارند. شاید تنها عیب عایق های نانو پلیمری قیمت بالای آن‌ها نسبت به سایر عایق های رطوبتی ساختمان باشد.